Parlay sistema

Parlay sistema

Parlay sistema, ruletės lošimo strategija

Parlay sistema yra labai agresyvi ruletės lošimo strategija. Pasirodo, kad yra galimybė per trumpą laikotarpį gauti didelį pelną turint santykinai nedidelę pradinio kapitalo sumą. Ši galimybė kompensuojama didesne rizika ir pralaimėjimo tikimybe. Visgi, lyginant su Martingalo sistema, nerizikuojate prarasti didelių sumų, kai lošiate.

Žaidžiant ruletę, yra didelė tikimybė, kad sėkminga spalva keisis atskirų raundų metu. Žinoma, spalva nesikeičia kiekvieną raundą, tačiau daugiau ar mažiau tai bus dėsninga. Kiekvienas ruletės žaidėjas žino, kad nieko ypatinga, jei iškrenta ta pati spalva net 6 kartus iš eilės. Taikant Parlay strategiją, bandoma pasinaudoti šios tendencijos privalumu, o ne jos išvengti.

Pagrindiniai Parlay sistemos principai žaidžiant ruletę

Piramidės principas yra Parlay sistemos pagrindas. Vis statote ant tos pačios spalvos. Jei laimite, statote savo laimėjimą kartu su pradine pastatyta suma. Jei pralaimite, pradeda viską iš naujo. Galite pasirinkti, kiek laiko naudoti progresiją (vienas po kito einančių laimėjimų skaičių, po kurio žaidimas baigiamas). Iš esmės patariama taikyti 4 vienas paskui kitą sekančių laimėjimų iš vienos ir tos pačios spalvos progresiją, nes toks progresijos tipas yra santykinai dažnas. Iš pradžių pastačius 2 EUR, po 4 vienas paskui kitą einančių laimėjimų iš tos pačios spalvos mūsų pelnas bus toks:

  • statymas ant juodos spalvos – 2 EUR, iškrenta juoda spalva, vadinasi, išlošti 2 EUR;
  • 2-asis statymas ant juodos spalvos – 4 EUR, iškrenta juoda spalva, vadinasi, išlošti 4 EUR;
  • 3-asis statymas ant juodos spalvos – 8 EUR, iškrenta juoda spalva, vadinasi, išlošti 8 EUR;
  • 4-asis statymas ant juodos spalvos – 16 EUR, iškrenta juoda spalva, vadinasi, išlošti 16 EUR.

Iš pradžių mūsų pradinis statymas buvo 2 EUR, kuriais rizikavome visos serijos metu. Jei serija yra sėkminga, didžiausias galimas laimėjimas yra 2+4+8+16=30 EUR arba 15 kartų didesnis už pirminę pastatytą sumą.

Parlay ruletės lošimo strategijos naudojimo privalumai ir trūkumai

Parlay strategija yra rizikinga, nes 4 vienas paskui einančių spalvų tikimybė nėra didelė. Visgi šią riziką kompensuoja nedidelė pirminio kapitalo, kuriuo rizikuojama, suma ir santykinai didelės pajamos, jei tokia serija būtų sėkminga.

Ruletė