„Shaun“ ruletės sistema

„Shaun“ ruletės sistema

Egzistuoja įvairios ruletės sistemos, kurios yra išvestos iš žinomų matematinių taisyklių ir pagrįstos tikimybės teorija. Tačiau mūsų šiame straipsnyje pristatoma sistema yra visiškai kitokia. Ją sukūrė Shaun – fantastiškas ruletės žaidėjas, kuris ilgą laiką dirbo, kol ją ištobulino.

Galima sakyti, kad daugelis lošėjų mano, jog „Shaun“ ruletės sistema yra keista, todėl jie kartais jos net nelaiko žaidimo strategija. Tačiau tiesa yra ta, kad naudojantis šia sistema, lošėjas gauna neįtikėtiną galimybę laimėti – net iki 90 %. Kaip tai įmanoma? Paprastai.

Ši sistema yra paremta didele laimėjimo tikimybe (9:1). To pasiekti galima šiuo būdu. Ruletė turi 37 kamuoliukų kišenes: 36 skaičiai + 0. Taikant šią sistemą, lošėjo tikslas yra uždengti 33 skaičius ir spalvą su 66 žetonais taip, kad liktų vos 4 laisvos vietos. Tai reiškia, jog jūs pralaimėsite tik tokiu atveju, jei laimės kuris nors iš tų likusių 4 skaičių. Jei laimėsite jūs, gausite 6 žetonus.

Kaip naudotis „Shaun“ ruletės sistema

  • 1. Iš pradžių statykite 36 žetonus ant spalvos, pavyzdžiui, raudonos.
  • 2. Antras variantas: 4 žetonus statykite ant skaičių, tačiau su jais tiesiogiai nežaiskite. Nukreipkite savo žetonus ant skaičius skiriančių linijų (angl. split). Kitus žetonus padėkite ant sekančių skiriamųjų linijų: 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Trečias variantas: pasitelkite šiek tiek improvizacijos, nes jums reikia pastatyti 2 žetonus ant bet kokių 3 skaičių juos renkantis iš 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų.

Galutinis statymas yra 66 žetonai. Galbūt jums įdomu, ar galima „Shaun“ sistemą taikyti progresyviai ir ar veikia statymo daugiklis. Tai įmanoma, tačiau nepamirškite visada padauginti savo statymų, kitaip ši sistema nebeteks prasmės.

„Shaun“ strategijos trūkumai

„Shaun“ ruletės sistema suteikia nuostabią galimybę laimėti, tačiau būkite atsargūs, nes ji neužtikrina 100 % laimėjimo. Tuose likusiuose 10 % slypi šios sistemos trūkumai. Statymai yra dideli, o keli pralaimėjimai gali tikrai sudrebinti jūsų biudžetą. Štai kodėl mes šią sistemą rekomenduojame naudoti kartu su kitomis ruletės sistemomis. Išbandykite šią sistemą, jeigu jums liko atliekamų žetonų iš kito žaidimo ar vienkartiniame žaidime. Taip pat gerai pagalvokite, jei „Shaun“ ruletės sistemą nuspręsite panaudoti „Amerikietiškoje ruletėje“, kuri turi 2 nulius. Tai mažina sistemos pelningumą.

Santrauka

Jei priklausote lošėjų grupei, kurie nori mėgautis lošimu ir kuriems labiau patinka aiškumas nei rizika, „Shaun“ sistema kartu su, pavyzdžiui, „D’Alembert“ sistema yra puikus pasirinkimas. Tačiau ja naudojantis, būtina pasitelkti kantrybę, o svarbiausia – savikontrolę, nes privalote žinoti, kada metas pasitraukti ir nebetampyti savo sėkmės už ūsų.

Ruletė